Skip links

Какви са предимствата на ПВЦ мебели за баня?

При избор на мебели за баня е важно освен самия модел и неговия дизайн, но и материалът, от който се изработва. Това е така, защото банята е деликатно помещение, наситено с влага. Покритието на вашите модули трябва да бъде подходящо и водоустойчиво, за да осигурите на обзавеждането дълъг експлоатационен живот и те да се запазят във времето. 

Ние от Panda Design осъзнаваме значението на материалите, вложени в производството и ви предлагаме да разгледате предимствата, които ПВЦ изработките притежават.

Какви са предимствата на ПВЦ мебели за баня?

В изработката на обзавеждане за баня ПВЦ материалът е често срещан, използван и приет от потребителите избор. Това се дължи на отличителните характеристики, които притежава, окачествяващи се като негови предимства, които ние като производител от Panda Design мебели по поръчка констатираме:

  • ПВЦ е не само влагоустойчив, но и водоустойчив, което прави различните конструкции, изработени от този материал, напълно подходящи за влажни помещения. Благодарение на това свойство не само повърхността на мебелите за това помещение ще бъдат в отлично състояние, но и самите вещи ще бъдат съхранени, далеч от контакт с вода;
  • ПВЦ модулите са леки конструкции, които се монтират много лесно с участието на крепежни елементи. Те не натоварват стените, ако са в стенен вариант;
  • Няма да се получи издуване или деформация на конструкцията;
  • PVC изработките, които се предлагат, имат изчистена, елегантна и отлична визия, която да пасне на дизайна на вашето помещение;
  • Тези изработки са устойчиви на корозия и запазват първоначалната си търговска форма дори при продължителна употреба;
  • Изработват се в различни варианти – колонни, долни, горни, ъглови шкафове и във всякакви размери;
  • Освен високото качество и устойчивост на външни фактори, които предлагат, този тип мебели за баня по поръчка са бюджетен и изгоден вариант. Ще откриете качествени модели на достъпни цени.

Защо Panda Design е най-добрият избор за вас?

Ние от Panda Design предлагаме изработване на обзавеждане по поръчка, които са с високо качество. В тях се въплъщават първокласни материали, професионално отношение, опит, креативност и умения, които изграждат цялостен и устойчив продукт, притежаващ красив и отличителен дизайн, който няма да откриете при масовите производители. Избирайки нас, вие ще получите безкомпромисно качество и неповторим дизайн на атрактивни цени.

Можете да разгледате предложенията ни онлайн или да се запознаете с нашата работа на живо в студиото ни, намиращо се в град София.