Skip links

Какви видове долен шкаф за баня има?

Шкафовете за баня се предлагат в много разновидности, определящи се от разположението, дизайна, размера, материал на изработката, цветовете, начина на монтаж. 

Видове модули?

Ние, екипът на Panda Design, познати като производители на мебели за баня по поръчка, споделяме основните видове долни шкафове в зависимост начина по които се класифицират.

Размер

Най-стандартните размери, които се предлагат на пазара от масовите производители са:

  • 60 см x 70 см;
  • 60 см x 80 см;
  • 40см x 45 см;
  • 50 см x 55 см.

Ако наличните размери за този компонент от обзавеждането не отговарят на разположението и квадратурата на вашето помещение най-подходящо е да изберете изготвяне на мебели по поръчка.

Разположение

В зависимост от вашите предпочитания можете да избирате между долен шкаф за баня с мивка с плот и долен шкаф за баня без мивка. Комбинираните варианти са отличен начин да държите перилни и почистващи препарати, както и санитарни консумативи. 

Материал на изработка

Това е едно от основните видове разпределения и касае до голяма степен функционалността и качеството на мебелите. Най-често се предлага такъв тип обзавеждане от PVC, масив или МДФ. Първият избор е най-подходящ за такъв тип помещение, където има налична влага или пряк контакт с водни пръски, защото ПВЦ е водоустойчив и издръжлив материал. 

Дизайн

Ще откриете множество предложения на пазара, а ако изберете мебели по поръчка, каквито ние от Panda Design предлагаме, ще можете сами да определите визуалните характеристики. Има както модели с една или две врати, така и тип “стелажи”, които нямат обособени затвори и са на отворен принцип. Ще откриете и различни стилови модели – ретро, стандартни и модерни дизайни, които съчетават цветови комбинации или са едноцветни.

Защо да изберем Panda Design за обзавеждането на нашия дом?

Ако искате да получите долен шкаф за баня, който да притежава съвкупни характеристики като високо качество, красив дизайн, отлична функционалност, водоустойчиво покритие, устойчивост на корозия и запазване на първоначалната визуална оценка във времето, то ние от Panda Design можем да ви го осигурим. 

Ако имате идея как искате да изглежда долния модул и желаете да има специфични особености и нестандартни размери, които да се вместят в разполагаемото ви пространство, то ние ще се съобразим с всичките ви желания и ще ви изработим неповторим краен продукт на конкурентна цена.

Имате възможност да разгледате реализираните ни проекти в сайта или да ни посетите в град София, където се намира нашето студио.