Skip links

Защо е важно да изберете водоустойчиви шкафове за баня?

Има няколко основни момента, които трябва да съобразим при избора на мебели за баня по поръчка или такива от масови производители — размер и вместимост в помещението, качество, производител и материал за изработка. Последното се явява основополагащо за експлоатационния живот на модулите.

Ние, екипът на Panda Design, спрямо опита си в областта на изработката на шкафове по поръчка, смеем да твърдим, че най-важно е да заложите на водоустойчиви изработки. Но защо това е толкова основно?

Защо не всяка мебел е подходяща за баня?

При избора на обзавеждане за дома, най-специфичен е този за това помещение. Това е така, защото наличието на висока влажност и пряк контакт с вода там е голям и шансовете при избор на неподходяща изработка да се раздуе и да стане нефункционална, е голям. Поради тази причина трябва да внимавате при направата на своя избор и да търсите модели с устойчивост на влага и пряк контакт с вода. Най-доброто решение е да заложите на мебели за баня по поръчка, като посочите критериите си към производителя. 

Какви са предимствата на водоустойчивите шкафове?

Водоустойчивите шкафове са отличен избор и притежават следните предимства:

  • При контакт с вода няма да се надуят или да променят структурата си;
  • Влагоустойчивите изработки са издръжливи във времето;
  • Тяхното свойство да не абсорбират влага възпрепятства развитието на гъбички и техни колонии, което е нездравословно;
  • Освен към влагата и пряк контакт с вода, те също са устойчиви и на корозия;
  • Такива изработки и цялостно обзавеждане се почистват лесно и бързо – чрез влажна кърпа, независимо дали използвате специален препарат или не;
  • Можете да откриете всякакви варианти, както и да изискате изработка на такива по поръчка – водоустойчиви шкафове за баня с мивка с плот, водоустойчиви шкафове за баня без мивка, горни, долни, ъглови, колонни. Те могат да бъдат с вратички или без, с огледало или без.

Защо да се доверим на Panda Design?

Ние от Panda Design държим да ви предоставим само най-доброто качество и поради тази причини в производството освен нашите натрупани знания и умения, използваме иновативни технологии и първокласни материали, характеризиращи се със значителна устойчивост. 

Избирайки от нас мебели по поръчка вие ще получите неповторими дизайни, които да красят помещението ви, да бъдат функционални и да притежават дълъг експлоатационен живот. Всички наши изработки се предлагат на достъпни цени, които се определят на база размерите, материалите, специфичните ви желания. 

Разгледайте предложенията ни онлайн или ни посетете на живо в град София, където се намира студиото ни.