Skip links

Защо да поставите ПВЦ врата във вашата баня?

Изборът на врата за баня е пренебрегван, но той крие в себе си значителна важност. Всеки един компонент, който ще бъде част от изграждането на общия краен резултат, трябва да бъде съобразен спрямо останалите елементи, в това число обзавеждане, стени, под.

Когато избирате модули за този тип помещение, се замислете кое е най-важното – тяхната функционалност във времето. Тя от своя страна се определя от избора на материал за изработката. Ние от Panda Design ви съветваме да изберете ПВЦ изработка.

Защо е подходящо да поставите ПВЦ врата за банята?

Важно е вашият избор да бъде красив, функционален, удобен и практичен. предимствата, които потвърждават, че ПВЦ вратата е подходяща за банята, са:

  • Материалът е водоустойчив, което означава, че дори при пряк контакт с водни пръски или престоят в това влажно помещение, няма да окаже влияние върху целостта й;
  • След като е установена устойчивостта на влага на ПВЦ вратите, която изобилства в банята и трудно би могло да се избегне наличието й, става ясно, че при продължителна употреба този компонент няма да се раздуе, както други, които не са подходящи за поставяне там;
  • Този ПВЦ компонент притежава изтънчен вид, като едновременно с това е лесен за поддръжка и почистване. Този тип материал и изработките от него задържат мръсотията на повърхността, която лесно може да се почисти. Този тип врати не попиват влагата, което означава, че не създават предпоставка за развиването на гъбични колонии;
  • Предлагат се всякакви варианти – от гледна точка на цветовете ще откриете множество варианти, сред които кафявата, бялата и черната са най-предпочитани. Относно дизайна можете да изберете ПВЦ врата за баня с огледало или изчистен вариант. В зависимост от начина на отваряне можете да откриете стандартни и плъзгащи.

Защо да се доверите на Panda Design?

За да сте сигурни, че всички ваши изисквания относно начин на отваряне, дизайн, цвят ще бъдат до съвършенство изпълнени, най-добре е да заложите на направата на мебели за баня по поръчка, каквито ние от Panda Design изготвяме за нашите клиенти. 

Стараем се да изпълним всяко ваше желание и да го въплътим в направата на първокласна мебел по поръчка. За нашата креативност не съществуват граници и поради тази причина всяка наша изработка не си прилича с останалите, което ще направи обзавеждането ви уникално.

Посетете ни в град София, за да се уверите в правотата на нашите думи или разгледайте реализираните ни проекти онлайн. Получете най-доброто на изгодни цени.