Skip links

1. 

Шкафове

Възможност за изработка на луксозни шкафове с различен дървен материал, покритие, форма и размери.

2.

Плотове

Голям избор на материали за изработка на кухненски плотове. От мрамор до ПДЧ, от матов до гланцов завършек.  

3.

Панели

Изработка на покривни панели за придаване на звършен вид на кухнята и скриване на ненужни пространства и бяла техника.

Мебели 

Интериор

Изберете най-доброто за своето обзавеждане. Разгледайте нашите предложения.

Мебели 

Прецизна изработка

Изберете най-доброто за своето обзавеждане. Разгледайте нашите предложения.

Мебели 

Качество и стил

Изберете най-доброто за своето обзавеждане. Разгледайте нашите предложения.

Луксозен интериорен дизайн

Ние се стремим чрез всеки проект, да оставим усещането за модерен и луксозен интериор. Това постигаме чрез висококачествените материали и иновативния дизайн на мебелите, които прозивеждаме.

Сигурен транспорт до всяка точка

Всеки наш клиент, където и да се намира, трябва да получи своите мебели бързо и надеждно. Подхождайки отговорно към тази задача, ние лично извършваме доставката на всички модули.

Гаранция и монтаж

Всички наши произведения са с включена гаранция, а нашият сръчен екип се заема с монтирането, за да гарантира правилното изпълнение на проекта от фабриката до вашия дом.

Мебели за кухня

Ние произвеждаме всякакъв тип мебели по поръчка за вашата кухня. От плотове и шкафове, до покривни панели и острови, които да отговарят на вашите нужди.

100+

Проекта

Създайте мечтания дом!

Стилът на работа, който ни помага да постигаме резултатите, които виждате, гарантира, че ще сте една крачка по-близо до изграждането на вашия мечтан интериор.

Създайте мечтания дом!

Комбинирайте различни видове дървесен материал с метал и дори стъкло, за да създадете вашия желан интериор. Висококачествените материали, които използваме и опитът ни, гарантират безупречен краен резултат. 

Как работим с нашите клиенти?

Процесът на работа по всеки проект е лесен и практичен, състоящ се от три важни стъпки.

Други Услуги

Разгледайте останалите ни услуги и изберете тази, от която имате нужда.

Какви са предимствата на кухненските мебели по поръчка?

Масовото производство е широко разпространено и предпочитано при избор на обзавеждане за дома и кухнята по-специално. То крие своите недостатъци, сред които невъзможност за откриване на правилния размер на кухненските мебели, цветово разминаване, както и неустойчивост и липса на здравина, което произтича от некачествените материали, които има опасност да бъдат използвани в изработката. 

От своя страна, изборът на кухненски мебели по поръчка е оптимален, защото притежава множество позитиви, основните сред които са:

 • Кухнята е помещение, което изисква наличието на множество уреди, което големината на пространството има възможност да не позволява. Ако избирате кухненски мебели по поръчка, те ще бъдат съобразени с разположението на кухнята и ще бъдат оползотворени всички удобни и възможни части от нея;
 • Кухненското обзавеждане по поръчка е едновременно функционално и притежава красив външен вид;
 • Имате възможност сами да избирате материалите, от които те да бъдат изработени, като по този начин да заложите на дълготрайни и устойчиви такива. Топлината, която се създава по време на готвене, както и влагата създават необходимост от качествени материали;
 • Можете да изберете цветови варианти, които пасват на остатъка от вашия интериор, цвета на стените и пода. Имате възможност да направите обзавеждането по поръчка както в комплект еднакви цветове, така и различни, които се балансират. Изборът от цветове е необятен – от бели и неутрални до ярки разцветки;
 • За разлика от кухненските предложения в масовото производство, които са често срещани и еднакви, при тези по поръчка съществува уникалност, която е предимство;
 • Можете да изберете типа на повърхността – лъскава или матирана. 

Кои са най-търсените кухненски елементи, които се изработват по поръчка?

Когато хората решат да декорират дома си по специален начин, да направят ремонт и обновяване на старите мебели, те залагат на такива по поръчка. При кухненските такива има няколко основни аспекта, които се разглеждат, а именно:

 • За кухня – когато искате да оползотворите кухненското си помещение по най-добрият, функционален и уникален начин, е добре да се насочите към поръчкови изработки, които ще следват вашите желания. Това включва барплотове, конструкции за мека мебел, шкафове и отделни плотове;
 • За лятна кухня – този тип обзавеждане може да бъде деликатно поради разположението на летните кухни. Фирмите, които правят поръчково обзавеждане се съобразяват с квадратурата, дали е затворено или отворено помещението, както и какъв е контактът им със слънце, дъжд;
 • За вградена кухня – все по-популярно става изработването на вградено обзавеждане. Тук се включват плотове, плоскости, шкафове – както затворени, така и отворени.

Какви материали се използват в изработката на кухненски мебели по поръчка?

Ние от Panda Design работим с голям набор от материали, всеки от които е подходящ за изработката на конструкции за конкретното помещение, което искате да декорирате. Като най-подходящи за кухнята отличаваме:

 • ПДЧ – този материал е често срещан в изработката на елементи за обзавеждане. Такива изработки се предлагат на атрактивни цени;
 • МДФ – този материал е устойчив на топлина и влага, което го прави подходящ за този тип помещение. Този материал позволява изработката на елементи с декоративна резба;
 • Мрамор – използва се най-често в изработката на плот и за поставяне на “гръб” зад готварската печка или мивката;
 • Масив – това е най-добрата и издръжлива опция, която придава уникален дизайн. Изработките от дърво са здрави и изплащат стойността си във времето.

Защо да изберем Panda Design за обзавеждането на нашата кухня?

Ние от Panda Design предлагаме кухненско обзавеждане по поръчка, което се отличава със своето първокласно качество, модерен и луксозен вид. Освен дълготрайно ползване и функционалност, вие ще получите дългосрочна инвестиция на достъпни цени. 

За изработката на нашите мебели по поръчка ние използваме различни материали, които са висококачествени и разнообразни. Изборът зависи изцяло от вас.

Дизайнът също зависи изцяло от вас и предпочитанията, които притежавате. Ние ще се постараем максимално да пресъздадем вашите представи и да ги превъплътим във вашите интериор по поръчка.

Кухненските плотове са сред най-търсените елементи от обзавеждането на една кухня. Те се експлоатират ежедневно, на тях се готви, сервира, подрежда, приготвят се заготовки, което означава, че амортизирането му е по-бързо от това на останалите мебели в помещението. Ние от Panda Design осъзнаваме това и създаваме плотовете по устойчив начин. Можете да заложите както на матови повърхности, така и на гланцови. 

Можете да разгледате нашия сайт, от който да черпите идеи за интериора на вашето кухненско помещение от вече готови наши проекти на доволни клиенти или да посетите нашето студио, намиращо се в София, където да се запознаете с нашия професионализъм и новаторство.