Skip links

Подходящо допълнение ли е дивана към вашата спалня?

В съвременния интериорен дизайн не съществуват граници, нито конкретни рамки как трябва да изглежда дадена стая, включително и спалното помещение. Все по-често срещана практика е поставянето на диван в спалнята, който може да замести леглото или да запълни празното пространство, носещ функционалност. Това интериорно решение, касаещо мебелите за спалня и обзавеждане, има своите значителни предимства, според специалистите от Panda Design. 

Екипът от професионалисти, които изработват мебели по поръчка споделят кои са преимуществата, както и какви възможности крие този избор за вас.

Предимства от поставянето на диван в спалнята

Решението за поставяне на диван в спалнята е находчив и интересен начин да разчупите стандартната обстановка, която присъства в повечето домове. Можете да заложите на множество варианти, което се явява едно от основните преимущества – падаща спалня с диван, разтегателен диван с матрак. Ако не искате да замените леглото си и разполагате с голямо пространство в стаята, можете да се насочите към ъглов или сгъваем модел, който да ви осигури възможност за нощувка на неочаквани гости.

Други позитиви, които това решение носи със себе си, са:

  • Създава интригуващ и съвременен интериор на вашия дом;
  • Придава допълнителен уют;
  • Такива мебели могат да бъдат изработени по поръчка в цветовите варианти, които очаквате, както и от материалите, които предпочитате;
  • Тази мебел ще бъде част от вашето обзавеждане дълги години, ако заложите на доказан търговец или производител, който да ви осигури първокачествена изработка;
  • Избирайки сгъваем диван, с който да замените леглото, вие ще получите удобно средство за почивка нощем и уютен кът през деня, където можете да пиете кафе, да работите или просто да релаксирате;
  • Предлага се голямо разнообразие от варианти – по дизайн, размер, разположение, функционалност, възможност или липса на механизъм за разтягане.

Защо да изберете Panda Design за обзавеждането на вашето спално помещение?

Ние от Panda Design ще ви осигурим мебелите, за които си мечтаете, до най-малкия детайл, на достъпни цени. Ще се съобразим с желанията ви относно дизайн, материал, цветове и ще изработим точния размер, който да пасне отлично в пространството, което сте заделили за позиционирането му.

Можете да се докоснете до нашия професионализъм и креативност, като разгледате изложените в сайта ни готови проекти, както и да ни посетите във физическото ни студио, намиращо се в град София на удобна и лесно достижима локация.

Направете правилния избор, залагайки на мебели за спалня по поръчка, които да красят дома ви и да го направят неповторимо място.