Skip links

Какъв гардероб с огледало да изберете за вашата спалня?

Сред основните елементи на обзавеждането на спалното помещение, е гардероба. Най-често, особено в стаи на момичета в подрастваща и зряла възраст, тази мебел за спалня се предпочита с наличието на огледало, поради множеството допълнителни предимства и функции, които внася в помещението. 

Ние от Panda Design, имащи дългогодишен опит в изработката на мебели по поръчка можем да споделим, че практиката ни сочи, че гардероб с огледало е сред най-търсените мебели за обзавеждане на спално помещение. 

Какви видове гардероб с огледало ще откриете или можете да вземете по поръчка?

Това обзавеждане за спалня се характеризира с голямо търсене, което определя и обширното предложение на модели, различни по дизайн, цвят, разположение. Разграничаваме подвидовете на тези мебели въз основа на следните критерии:

  • Размер и оформление – тук се открояват еднокрилни, двукрилни и трикрилни гардероби с огледало, които са подходящи за малки, средни и големи помещения. Тяхната вместимост зависи от крилата и размера, към който сте се насочили;
  • Начин на затваряне – ще откриете стандартни модели с врати, отварящи се навън, както и гардероби с огледало с плъзгащи врати, които са най-предпочитания съвременен вариант;
  • Цветове – външната облицовка също е от значение. Като популярни възможности са тези в бяло, черно, бежово, кафяво и съчетания от тези цветове. Модните тенденции сочат, че гланцираното покритие се характеризира с голямо търсене;
  • Материал на изработка – ще откриете модели от масивно дърво, ПДЧ, МДФ. Всеки от материалите е подходящ за изработка на такива мебели, а различията им се състоят в свойствата.

Защо Panda Design е най-добрият избор за вас?

Ние от Panda Design, целим нашите клиенти да останат удовлетворени от крайния резултат, който им представяме под формата на мебели по поръчка. 

Именно поради тази причина влагаме от себе си максимума усилия и прецизност, на които сме способни, не спираме да се усъвършенстваме и да се надграждаме, а материалите и оборудването, с което работим, са безкомпромисни от гледна точка на качество. 

Ние се вслушваме в желанията на нашите клиенти и ги превъплъщаваме в реалност, независимо дали става въпрос за цвят, големина, разположение или нестандартно оформление. 

Всички наши предложения са на достъпни цени, което ни отличава от много други производители. Можете да разгледате вече завършените ни проекти, приложени в сайта, или да ни откриете на място в град София.