Skip links

Какви са предимствата от избор на гардероб по поръчка?

Домът на един човек е неговият храм, носещ удобство, спокойствие, зона на комфорт и почивка от проблемите. За целта е подходящо да се полагат големи грижи. В основата на добре организирания дом стои подборът на обзавеждане, което да бъде функционално и да покрива нуждите ви. 

Ние от Panda Design смятаме, че ако търсите в масовото производство отлична възможност в областта на мебели за спалня, то трудно ще я откриете, защото производителите създават стандартни изработки. Ако изберете мебели по поръчка ще получите точно това, от което се нуждаете. В случай, че имате необходимост от снабдяването с гардероб, специалистите напомнят, че направата му по поръчка е най-оптималната възможност за покриване на всички критерии.

Какви са предимствата от избор на гардероб за спалня по поръчка?

Изборът на на гардероб по поръчка крие зад себе си множество предимства, които можете да получите, ако се решите на този варианти. Основните позитиви, отличаващи индивидуалните изработки, са:

  • Ще получите това, за което сте мечтали – ако при масовото производство трудно ще откриете модел, точно въплъщаваш представите ви, то описвайки критериите и очакванията си към добрия професионалист, те ще бъдат изложени в краен продукт;
  • Няма ограничения – ако посетите даден магазин за мебели и се насочите към категорията “ Спалня “, ще откриете, че има определен брой модели, различаващи се по дизайн, цветове, големина. Често те са стандартни и при необходимост от по-разчупен вариант, вие няма да можете да откриете такъв. Гардеробите по поръчка могат да бъдат с каквито размери вие желаете, изработени от материалите, с които вие искате и да бъдат облицовани по ваши предпочитания;
  • Вие определяте качеството – в повечето случаи материалите, вложени в производството, определят и качеството на крайния продукт. Избирайки мебели по поръчка, вие определяте сами какви материали ще бъдат използвани и каква дълготрайност ще придадете на новата ви придобивка;
  • Определяте сами цената – докато при готовото обзавеждане цената е фиксирана, тук е плаваща. Можете да изискате направата на икономичен модел гардероб, както и да направите бъдещо вложение. Цената се определя в зависимост от материала, покритието, плътността, размерите, наличието на допълнителни екстри като лед осветление и огледало, както и автоматични механизми за отваряне и затваряне.

Защо да изберете Panda Design за обзавеждането на вашата спалня?

Ние от Panda Design сме ценители на индивидуалното, качественото и функционално ежедневие, което притежава отличителните си черти и има безупречен външен вид. Поради тази причина ние осигуряваме за своите клиенти първокласни мебели за спалня, благодарение на които те да бъдат възхитени. 

Ако и вие искате да притежавате гардероб, който ще бъде част от дома ви дълги години без да прояви изменения, ни потърсете онлайн или в студиото ни, намиращо се в град София. Предприемете първата стъпка към изпълнението на проекта за мечтана спалня.