Skip links

Практичен вариант ли е избора на секция с гардероб?

Превръщането на спалното или холното помещение в просторно, функционално и практично място е трудна задача, изискваща умело изготвен план, съгласуван с професионалисти. Ако имате свой поглед над нещата, най-вероятно знаете, че осигуряването на модулни мебели за спалня ще ви помогне да превърнете помещението в съвсем различно място с минимални усилия. 

Реорганизирането и осигуряването на добре подредена стая може да се случи лесно и достъпно, без необходимост от разширение на квадратурата на помещението или ремонтни дейности, чрез снабдяването със секция с гардероб. 

Екипът на Panda Design, професионалисти в изработването на мебели по поръчка, споделят, че правилния подбор на мебели е в основата на добре организирания и красив дом.

Защо е добра идея да се снабдите със секция с гардероб за вашата спалня?

Секциите с гардероб са отлична възможност, с която да обзаведете своя дом. Причините за това са множество, основните сред които, са:

  • Този тип обзавеждане представлява обособена мебел за съхранение на вещи, която може да бъде позиционирана както в спалнята, така и в холното помещение. Ако решите да предприемете разместване, винаги ще ѝ откриете правилното място;
  • В този тип комбинирано обзавеждане има множество пространства, където да съхранявате както дрехи, така и ценни вещи или колекционерски предмети;
  • Мебелите по поръчка от този тип могат да бъдат с вътрешно и външно пространство, организирано по ваша преценка – да съдържат колкото рафта вие искате, да бъдат с автоматични или стандартни механизми за затваряне;
  • Предлагат се в богата цветова гама, което освен, че ви дава избор, ви позволява да откриете перфектното попълнение към интериора на спалнята;
  • Секцията с гардероб придава елегантен и дизайнерски завършек на интериора.

Защо да се доверите на Panda Design?

Ние от Panda Design можем да изработим секция с гардероб по изцяло ваше предложение, предпочитания за размери, материали, наличие или липса на допълнителни екстри, начини на отваряне и затваряне, както и разположение на шкафчетата и рафтовете. 

Вие сами ще изберете материала за изработка, който да бъде удовлетворяващ за критериите, които сте поставили към нас, както и цветовия нюанс, от който се нуждаете като перфектното попълнение в дома си. Ние ще ви съпътстваме с помощ и информация при нужда, а крайният резултат ще бъде зашеметяващ – висококачествена секция с гардероб по поръчка, притежаваща индивидуалност и изглеждаща по уникален начин. Всичко това, което ви предлагаме, е на достъпни и конкурентни цени.

Разгледайте проектите, които вече сме осъществили онлайн или ни посетете в град София, където на място да сме от ваша полза.