Skip links

1.

Панели

Покривни панели в различни форми и структури, подходящи за създаване на красив интериор и скриване на ВиК инсталации. 

2.

Плотове

Солидни и решетъчни плотове с луксозен дизайн. Приложими за поставяне на мивки, както и върху тоалетни шкафове.

3.

Шкафове

Тоалетни шкафове, изработени от качествено дърво, във всякакви форми, цветове и размери. Подходящи за скриване на бяла техника.

1.

Панели

Покривни панели в различни форми и структури, подходящи за създаване на красив интериор и скриване на ВиК инсталации. 

2.

Плотове

Солидни и решетъчни плотове с луксозен дизайн. Приложими за поставяне на мивки и върху тоалетни шкафове.

3.

Шкафове

Тоалетни шкафове, изработени от качествено дърво, във всякакви форми, цветове и размери. Подходящи за скриване на бяла техника.

Луксозен интериорен дизайн

Ние се стремим чрез всеки проект, да оставим усещането за модерен и луксозен интериор. Това постигаме чрез висококачествените материали и иновативния дизайн на мебелите, които прозивеждаме.

Сигурен транспорт до всяка точка

Всеки наш клиент, където и да се намира, трябва да получи своите мебели бързо и надеждно. Подхождайки отговорно към тази задача, ние лично извършваме доставката на всички модули.

Гаранция и монтаж

Всички наши произведения са с включена гаранция, а нашият сръчен екип се заема с монтирането, за да гарантира правилното изпълнение на проекта от фабриката до вашия дом.

Мебели за баня

Ние изграждаме всякакъв тип мебели по поръчка за вашата баня. От стелажи, плотове и шкафове, до цели модули и покривни панели, които да отговарят на желания ви стил.

100+

Проекта

Създайте мечтания дом!

Стилът на работа, който ни помага да постигаме резултатите, които виждате, гарантира, че ще сте една крачка по-близо до изграждането на вашия мечтан интериор.

Създайте мечтания дом!

Стилът на работа, който ни помага да постигаме резултатите, които виждате, гарантира, че ще сте една крачка по-близо до изграждането на вашия мечтан интериор.

Как работим с нашите клиенти?

Процесът на работа по всеки проект е лесен и практичен, състоящ се от три важни стъпки.

Други Услуги

Разгледайте останалите ни услуги и изберете тази, от която имате нужда.

Какви са най-новите тенденции при мебелите по поръчка за баня?

Нова тенденция през последните години показва, че качественото и красиво обзавеждане на банята се поставя като акцент в дома. От много време това помещение не се смята като такова, което не изисква внимание или модерен интериорен дизайн. 

Трендовете показват, че през 2021 и 2022 година на почит са естествените материали, сред които най-използвани са мрамор и дърво. 

Като друга тенденция може да бъде отбелязан мотива на неправилните форми при изработката на шкафове за баня, а повърхността им в голям процент от случаите клиентите избират да бъде гланцирана. Ъгловите шкафове в съчетание със стъкло и PVC са функционален, стилен и новаторски избор.

Решетъчните плотове, изработени от масив, върху които се поставя мивката, са търсени и модерни. 

За придаване на допълнителен луксозен елемент, мебелите за баня по поръчка се изработват с лъскави или матови плоскости и панели, чиято идея е да подобрят още повече модерния дизайнерски прочит. 

През последните години е модерно помещението, в което е позиционирана банята да бъде обзаведено по поръчка и да бъде създадено впечатлението, че представлява част от всекидневната. За целта се изработват модели, които са по-характерни за хол и се позиционират в нея. Това често се постига чрез изработването на дървени такива, които са често срещан елемент от всекидневни и спални под формата на секции, долни шкафове.

От цветова гледна точка, 2022 година предвижда използването на светли цветове и избягването на тъмно или прекалено ярки. На почит са неутралните цветове, сред които бяло, бежово, сиво и слонова кост.

Ако помещението е голямо, то следва да заложите на няколко дребни конструкции, които притежават нестандартен и луксозен външен вид. Ако то е малко, по-добре е да заложите на основна мебел със средна големина, която да се превърне в акцент. По този начин се създава визуално впечатление, че квадратурата е по-голяма.

Защо да се доверим на Panda Design?

Ние, Panda Design, сме български производител, който се стреми да предоставя на своите клиенти пълно припокриване между представа и реалност чрез изработката на висококачествени мебели по поръчка както за баня, така и за всички помещения в дома или офиса. 

Всички наши предложения са на достъпни цени и изразяват иновативния дизайнерски почит, който ще придаде на вашето помещение уникален външен вид, различаващ се по стил.

В нашия сайт можете да откриете всичко необходимо, което търсите за обзавеждането на вашия дом, но ако сте от хората, които предпочитат визуалната преценка, можете да посетите студиото ни в София, което се намира на удобна локация.

Защо да изберем мебели по поръчка за нашата баня?

Мебелите, които избирате за своята баня са от съществено значение за интериора на помещението. Най-лесният избор е да заложите на масови производители, които обаче не винаги могат да покрият вашите очаквания, да предложат точните нюанси, които предпочитате да красят помещението, както и да създадат мебели, чиито размери пасват отлично в разположението, което притежавате и сте обособили. 

Поради този факт, специалистите по интериорен дизайн съветват да се ориентирате към индивидуални проекти, изготвени и изпълнени спрямо вашите критерии по поръчка. 

Сред основните предимства, които изборът на мебели по поръчка за баня крие, са:

  • Дизайнът е определен от вас или с помощта на специалист;
  • Спрямо големината на помещението, могат да бъдат изработени функционални конструкции, които да притежават подходящата форма, за да паснат отлично;
  • Разполагате с безброй цветни варианти. Обзавеждането по поръчка може да бъдат както в комплект, следващп еднаква линия и нюанс, така и индивидуални и различни, които да създадат красив синхрон;
  • Когато се доверявате на фирма за обзавеждане за баня по поръчка можете да изберете материала, от който ще се извърши изработката им. Те трябва да бъдат водоустойчиви и издръжливи;
  • ВиК инсталациите, които са на показ, влияят негативно върху красотата на интериора. Можете да изберете мебели по поръчка, които да ги прикрият успешно.

Какви материали най-често се използват и защо?

Материалът, който се избира за изработката на елементи по поръчка е от съществена важност, когато става въпрос за помещение като банята. От материала зависи до голяма степен качеството, дълготрайността и устойчивостта на влага. 

Когато са в непосредствена близост до източниците на водни пръски – мивка, душ, вана, то е важно повърхността да не променя своя облик. Обзавеждането трябва да притежава свойството водоустойчивост, което е задължително.  

Най-често срещаните материали, използвани в производството на обзавеждане за такъв тип помещения, са ПВЦ и МДФ. 

PVC изработките притежават здравина, изглеждат стилно и луксозно. Те се предлагат в различни цветни варианти, което е значително предимство. Освен това ПВЦ мебелите се предлагат на достъпни цени в отлично съотношение с качеството си.

МДФ плоскостите притежават дървесна структура и сравнително висока плътност, което създава предпоставка за устойчивост и дълготрайност на мебели по поръчка, изработени от този материал. Истинско преимущество на МДФ е липсата на подуване и промяна във външния облик при контакт с вода, което прави такива мебели по поръчка подходящи за такъв тип помещение.