Skip links

Какви видове ракли за легла има?

Има някои мебели за спалня, които са популярни от много години и запазват своята позиция и до днес. Те не губят популярност, което основно се дължи на предимствата, които притежават и функционалността. Като такава мебел се характеризира раклата за легло.

Ние от Panda Design изготвяме мебели по поръчка, сред които е и този модул на обзавеждането и споделяме с вас какви са основните видове, които ще откриете на пазара и които можете да заявите за изработка при нас.

Какви видове ракли за легла има?

Ще откриете много варианти, които съчетават характеристиките на този тип обзавеждане, като основните разграничения, според които се класифицират, са:

  • Спрямо разположението – ъглова ракла, такава, разположена под леглото или над него, тип приста, както и под формата на скрин, представляваща отделна конструкция. Леглата с боксспринг ракла са сред най-модерните начини да обзаведете своята спалня;
  • В зависимост от броя на чекмеджетата – стандартните модели, познати от миналото, се отварят с капак или една вратичка и не притежават разпределение на рафтове вътре. Съвременните модели обаче се предлагат с единично чекмедже, две или повече, притежаващи специално обособени разделения;
  • Размер – ще откриете както много малки, така и по-големи, като най-често срещаните и търсените модели са с размери 140/200, 90/200;
  • Според материала биват дървени, изработки от ПДЧ, МДФ. Всеки един от материалите притежава своите предимства и е подходящ за изработка на обзавеждане за спалня. Дървените конструкции се характеризират като най-дългосрочно, но ПДЧ и МДФ са усъвършенствани и изпълняват същите функции като масива.

Защо Panda Design е най-добрият избор за вашата спалня?

Ние от Panda Design смятаме, че сме най-оптималния избор за вас, като това заключение извършваме на база на дългогодишния ни опит, доказана креативност и умения, прецизно изработване на мебели с красив и безупречен облик. 

Благодарение на нашите ракли за легло ще успеете да превърнете спалното си помещение в завършен интериорен проект и ще получите допълнително място за съхранение на вещи. Всички наши изработки се предлагат на актуални и конкурентни цени, а в зависимост от критериите, които искате да изпълним, материалите, размерите и механизмите, вие само диктувате в каква посока върви финансовото изражение на вашата нова придобивка.

Разгледайте завършените ни проекти онлайн или ни посетете на живо, за да се докоснете до нашето творчество. Намираме се в град София на удобна локация.