Skip links

Какъв еднокрилен гардероб да изберете за вашата спалня?

Обзавеждането на дома е с приоритет, защото това е зоната на комфорт на всеки, мястото, където човек се прибира след дълъг работен ден и се отдава на заслужена почивка. Поради този факт е важно обзавеждането да бъде правилно подбрано, да бъде функционално. 

Мебелите за спалня, подходящи за съхранение на вещи, са от значителна важност, защото те позволяват дрехите, аксесоарите и други ценни предмети да бъдат грижливо прибирани, като по този начин те запазват своя добър облик. 

Еднокрилният гардероб е отличен вариант за спални помещения, които не са с много голяма квадратура. Ние, екипът на Panda Design, ви съветваме да се ориентирате към мебели по поръчка, които притежават индивидуалност, организирани са по удобен за вас начин и в подходящ размер за позициониране.

Какви видове еднокрилен гардероб за спалня можете да откриете?

В днешно време можете да се снабдите с всякакво обзавеждане на дома бързо и достъпно, но е важно да заложите на правилното такова, което ще усъвършенства интериора на спалнята ви и ще ви накара да се чувствате удобно и уютно. 

Основното видово разпределение, в зависимост от което можете да изберете такъв тип мебел, се основава на следните характеристики:

  • Спрямо материала на изработка ще откриете модели от ПДЧ, МДФ или масивно дърво;
  • Спрямо размерите ще откриете множество варианти, повечето от които стандартни. Избирайки варианти по поръчка производителят ще се съобрази спрямо размерите, дадени от вас, които точно да паснат в спалнята;
  • Спрямо външния облик можете да откриете изчистени класически варианти, както и еднокрилни гардероби с огледало;
  • В зависимост от вътрешното разпределение ще откриете еднокрилни гардероби с рафтове или със свободно пространство за закачане на закачалки.

Защо да се доверите на Panda Design за интериора на вашия дом?

Ние от Panda Design имаме дългогодишен опит в създаването на мебели по поръчка, които да удовлетворяват желанията и специфичните изисквания на нашите клиенти. Ако и вие не сте любители на масовото производство, а искате вашето обзавеждане да притежава индивидуалност, можете да се доверите на нас за осъществяване на задачата. 

Всички наши изработки са с високо качество, направени от първокласни и устойчиви материали, предлагащи се на достъпни цени. Разгледайте готовите ни проекти, които сме прикачили в сайта или ни посетете на живо в град София. 

Получете еднокрилният гардероб, за който си мечтаете, като перфектното попълнение към интериора на спалнята ви.