Skip links

1.

Секции

Изработка на функционални секции за спалня в различни форми и размери. Приложими за поставяне на телевизор, книги, снимки, декорация.

2.

Шкафове

Шкафове за спалня от различни видове дървесина, в различни форми и размери, за съхранение на вашите вещи и дрехи.

3. 

Спални

Изработка на конструкции за матраци, с възможност за монтиране на задни панели, странични платформи и детайли по ваше желание.

1.

Секции

Изработка на функционални секции за спалня в различни форми и размери. Приложими за поставяне на телевизор, книги, снимки, декорация.

2. 

Шкафове

Шкафове за спалня от различни видове дървесина, в различни форми и размери, за съхранение на вашите вещи и дрехи.

3.

Спални

Изработка на конструкции за матраци, с възможност за монтиране на задни панели, странични платформи и детайли по ваше желание.

Луксозен интериорен дизайн

Ние се стремим чрез всеки проект, да оставим усещането за модерен и луксозен интериор. Това постигаме чрез висококачествените материали и иновативния дизайн на мебелите, които прозивеждаме.

Сигурен транспорт до всяка точка

Всеки наш клиент, където и да се намира, трябва да получи своите мебели бързо и надеждно. Подхождайки отговорно към тази задача, ние лично извършваме доставката на всички модули.

Гаранция и монтаж

Всички наши произведения са с включена гаранция, а нашият сръчен екип се заема с монтирането, за да гарантира правилното изпълнение на проекта от фабриката до вашия дом.

Мебели за спалня

Ние изграждаме всякакъв тип мебели по поръчка за вашата спалня. От гардероби и ракли, до цели спални и покривни конструкции, които да отговарят на желания от Вас стил.

100+

Проекта

Създайте мечтания дом!

Стилът на работа, който ни помага да постигаме резултатите, които виждате, гарантира, че ще сте една крачка по-близо до изграждането на вашия мечтан интериор.

Създайте мечтания дом!

Стилът на работа, който ни помага да постигаме резултатите, които виждате, гарантира, че ще сте една крачка по-близо до изграждането на вашия мечтан интериор.

Как работим с нашите клиенти?

Процесът на работа по всеки проект е лесен и практичен, състоящ се от три важни стъпки.

Други Услуги

Разгледайте останалите ни услуги и изберете тази, от която имате нужда.

Какви са тенденциите при спалните помещения за 2022 година?

Спалнята е най-важното помещение в един дом, което означава, че мебелите, които притежава трябва да бъдат приятни за окото, функционални и висококачествени. Сред тенденциите, които 2022 година откроява при обзавеждането по поръчка, селектираме:

  • Избягването на агресивни цветове, които напрягат ума и тялото. Заложете на неутрални и светли нюанси. Популярни цветове, с които можете да обзаведете спалнята си през 2022 година са: светло сиво, светъл карамел, морско синьо, бебешко розово, бежово, слонова кост;
  • Комбинация от модерно и ретро усещане. Елементите по поръчка, които избирате, е подходящо да бъдат границата между миналото и новото;
  • Скандинавски стил – все по популярен започва да се превръща този стил за обзавеждане не само на спалнята, но и на всички помещения. Ако изберете скандинавски стил няма да сгрешите, защото той носи със себе си светлина, просторност, усещане за свобода и едновременно с това уют;
  • Бели елементи – популярно през 2022 година е обзавеждането с мебели по поръчка, които са в бял цвят, носейки със себе си винтидж усещане. Белият цвят се асоциира с чистотата и свободата;
  • Наличие на мултифункционални конструкции– съчетанието на няколко отделни елемента в изработването на един е сред основните мотиви през текущата година според експертите в областта на интериорния дизайн. Можете да изберете мебел по поръчка, която едновременно е работно бюро, скрин за дрехи и тоалетка за гримове или козметични продукти.

Защо да изберем индивидуално обзавеждане?

Причините да изберете обзавеждане, което не е част от масовото производство, са множество. На първо място, избирайки производител, който ще направи за вас поръчкови мебели, вие можете да бъдете сигурни, че те ще отговарят на критериите ви за размер, материал на изработка, цвят и съвместимост. 

Избирайки поръчково обзавеждане вие определяте материала, от който да бъдат изработени, типа на повърхността – матови или гланцирани, както и стилът, който да пресъздават.

Чрез поръчкови елементи площта на вашата спалня ще бъде оползотворена по най-добрият начин. Така няма да имате недостиг на място за съхранение на дрехи и други лични вещи, а малките пространства ще могат да бъдат използвани за нужди и цели.

Чрез избор на обзавеждане за спалня по поръчка можете да изберете дали всички те да бъдат в комплект или да бъдат комбинация от два стила или цвята.

Имайки поръчково обзавеждане вие внасяте креативност и уникалност в дизайна на вашата спалня, защото за разлика от масовото производство, тук създател на идеята за изработката сте самите вие.

Какви мебели да изберем за различните спални в нашия дом?

Изборът на обзавеждане зависи почти изцяло от ползвателят на спалнята и неговата възрастова категория. При изработка на мебели за детска спалня могат да бъдат превъплътени разнообразни елементи, които да подходящи за детето, заниманията и хобитата му. Ако е малко дете, то изработката на скрин за дрехи и легло са най-подходящи на този етап, но ако е по-голямо, е необходимо да има гардероб за дрехи, както и бюро, където детето да пише своите домашни и следучебни занятия.

В зависимост от големината на спалнята се взема предвид и изработката на конструкции. Ако имате голямо помещение, което искате да запълните с функционални конструкции, то можете да развиете въображението си, да заложите на нестандартни форми, на масивни изработки. 

Ако търсите мебели за малки спални, то е добре да предпочетете ограничените на брой, но мултифункционални изработки, които ще ви вършат работа и едновременно с това ще подобряват значително облика на стаята. Когато избирате обзавеждане за малки помещения е подходящо да залагате на по-малки на размери елементи, защото ако са прекалено масивни, ще подчертаят квадратурата и нейните ограничения.

Защо да се доверим на Panda Design?

Ние от Panda Design сме български креативен производител, който ще превърне вашето спално помещение от място за отдих в такова, което ще излъчва позитивна енергия и ще ви кара да бъдете спокойни и щастливи. 

Ние можем да изработим за вас секции и шкафове, които не просто ще красят спалнята ви, но ще я направят подредена и красива. Чрез поръчковото обзавеждане ще можете да определите разположението, цветовете, броя на рафтовете, които да притежават, както и материала, от който да бъдат изработени.

Избирайки нас, вие ще получите новаторски дизайн, който ще бъде подкрепен с първокласно качество и дългосрочно ползване. Нашите мебели за спални по поръчка се предлагат на цени, които са достъпни. 

Ако информацията, която е достояние в сайта ни не ви е достатъчна и сте от хората, които предпочитате да създадете визуален контакт и впечатление, можете да ни посетите в град София, където се намира нашето студио. Там ще се запознаете с нашите креативни изработки и ще научите повече информация относно услугите, които предоставяме за изработка по поръчка.