Skip links

10+

години опит

За нас

Кои сме ние?

Мебелно студио Панда Дизайн е производител на мебели по поръчка с дългогодишен опит. Няма да се опитваме да ви убеждаваме от колко години сме на пазара и колко доволни клиенти сме оставили.

Имаме по-добро предложение – заповядайте в нашето уютно ателие и ще ви запознаем изцяло с процесите на производство и ще ви обясним до последния детайл – Какво. Как. Защо.

Ще можете да видите нашите демо мебели и ще усетите разликата между среден и висок клас мебели.

100+

Проекта

100+

Проекта

Луксозен интериорен дизайн

Ние се стремим чрез всеки проект, да оставим усещането за модерен и луксозен интериор. Това постигаме чрез висококачествените материали и иновативния дизайн на мебелите, които прозивеждаме.

Сигурен транспорт до всяка точка

Всеки наш клиент, където и да се намира, трябва да получи своите мебели бързо и надеждно. Подхождайки отговорно към тази задача, ние лично извършваме доставката на всички модули.

Гаранция и монтаж

Всички наши произведения са с включена гаранция, а нашият сръчен екип се заема с монтирането, за да гарантира правилното изпълнение на проекта от фабриката до вашия дом.

Нашите Услуги

Разгледайте нашето портфолио и изберете услугата, от която имате нужда.

Често Задавани Въпроси

Заявка за оглед може да направите като се свържете с нас, чрез обаждане, изпратите имейл или попълните контактната ни форма.

Всеки един проект за мебели е със строго индивидуален срок на изпълнение. Обикновено най-често отнема между 2 и 3 седмици от поръчката до монтирането. Времето за изпълнение зависи от сложността на проекта.

Да, можете да проследявате етапите на развитие. Обикновено водим кореспонденция с нашите клиенти по време изпълнението на поръчката, за да ви държим в течение и бъдем сигурни, че всичко върви както сте планували.

Стойността обикновено се съобщава, след като потвърдите детайлите около проекта. Тогава изготвяме оферта на база цялостните нужди и план за разходите.