Skip links

Защо да изберете мивка с плот за банята ви?

Ако искате да притежавате банята на мечтите си, трябва да помислите за всеки един избор, който влияе на цялостния краен резултат. За да сте сигурни, че помещението освен красиво, е и функционално, помислете как максимално да оптимизирате пространството. 

Изборът на мивка с плот е отлично решение, което крие в себе си много позитиви. Ще откриете много варианти, но най-сигурният начин да разполагате с неповторимо обзавеждане, е да изберете мебели за баня по поръчка, каквито ние от Panda Design изработваме по възможно най-добрия начин, съгласно вашите критерии. 

Какви са предимствата от избора на мивка с плот?

Изборът на вградена мивка с плот е едно от най-съвременните и иновативни решения, което се основава на множеството предимства, които крие:

  • От естетическа гледна точка, изборът на такъв компонент за вашата баня е отлично решение, ако държите на перфекционизма в обзавеждането;
  • Те могат да бъдат комбинирани с други мебели по поръчка, като долни шкафове или ниски стелажи, което ще осигури на самото обзавеждане, върху което ще се монтират, стабилност, предпазване и по-добър вид;
  • Мивките с плотове са удобни, защото около умивалника могат да се поставят необходими аксесоари – сапунерка, козметично огледало, гримове и козметика. По този начин пространството се оползотворява и всичко необходимо ще ви бъде на една ръка разстояние;
  • По-подходящи са за монтаж от стенните умивалници, защото не нараняват стената;
  • Ако заложите на модел мивка с плот по поръчка ще можете да определите материала, от който ще се изработи, как ще изглежда, с каква големина ще бъде и какъв стил да пресъздава. 

Защо Panda Design е най-добрият избор за вас?

Обзавеждането на банята е деликатно, защото крие в себе си необходимост от вземане на важни малки и големи последователни решения, като разположение, дизайн, обзавеждане. Последната част се явява най-трудна, защото от нейния избор се касаят и останалите два фактора. 

Ние от Panda Design ви предлагаме възможност да си спестите времето, което ще вложите, обикаляйки магазините и търсейки най-доброто решение за вас, защото ние ще го изработим. В зависимост от посочените критерии, които искате да притежава обзавеждането за баня, ние ще направим висококачествени изработки с уникален дизайн.

Ако искате да направите първа крачка към сбъдването на желанията си, посетете ни в град София, където се намира студиото ни или ни потърсете онлайн.