Skip links

Какво корито за душ кабината да изберете?

Всеки един детайл от направата на ремонта в банята е важен. В това число е и решението за поставянето на душ кабина. Благодарение на нея се разделя помещението на сухо и мокро и се поставя ограничение на водата, за да не може да се разпространява навсякъде.

Трябва да прецените предварително дали искате да имате такова обзавеждане в банята, защото от това зависи възможността за монтаж. Коритото е най-важната част и е подходящо да го изберете внимателно. В магазините има голямо разнообразие от стандартни и нестандартни модели, но ако искате да имате неповторимо обзавеждане можете да поръчате направата на корито за душ кабина по поръчка.

Какви видове корито за душ кабина има?

В зависимост от формата и размера ще срещнете различни разновидности. Стандартни размери са 90×90 см, 100×100 см, 110×90 см, но има и много други предложения. Ако искате специфични параметри заложете на мебели за баня по поръчка

Формите, които ще откриете са правоъгълни, квадратни, овални, петоъгълни, ъглови, които се явяват триъгълни. За по-малки пространства правоъгълни, петоъгълни и квадратни не са подходящи, защото създават визуално усещане за по-малка квадратура.

Най-разпространените модели корито за душ кабина в зависимост от материала на изработка са пластмасови, от камък и керамични. В зависимост от избора се определя и здравината, устойчивостта и дължината на експлоатационния живот. От всеки вид ще откриете както по-плитки, така и дълбоки. 

Защо да изберете Panda Design за обзавеждането на вашата баня

Ние от Panda Design изработваме мебели по поръчка, които се открояват с устойчивост, красив и неповторим дизайн, висококачествени материали, вложени в направата и професионалните умения на нашия екип.

Ако си търсите корито за душ кабина, но имате специфични изисквания за форма, размер, материал, с които повечето налични изработки не съвпадат, то избора за направата му по поръчка е най-добрият, защото ще получите от нас компонент, отговарящ напълно на критериите, които сте поставили. 

Освен качествен краен продукт, цените, на които се определят нашите предложения са в зависимост от вашата разполагаемост. 

Ако искате да разгледате проектите, които вече са факт, благодарение на нашата усърдна работа, можете да го направите изцяло онлайн или да ни посетите на живо в нашето студио, намиращо се в град София. 

Вземете най-правилното решение за вашата баня и си осигурете максимално удобство, съчетано с красота и дълготрайност.