Skip links

Кои са важните моменти от избора ъглова спалня за вашия дом?

В днешно време да откриете различни мебели за спалня в множество варианти, различаващи се по производител, дизайн, размер, цветови възможности и материали на изработка, не е трудна задача, поради изобилието от възможности, които 21 век представя. Това носи със себе си и необходимост от повишено внимание.

Екипът на Panda Design, който има дългогодишен опит в изработването на мебели по поръчка напомня, че трябва да съобразите множество характеристики при избора на обзавеждане, за да откриете най-оптималния за вас модел, който ще ви удовлетворява и ще се впише в обстановката отлично.

Кои са важните фактори, които трябва да следите при избор?

Когато търсите отличното попълнение за вашето спално помещение под формата на ъглова спалня, трябва да обърнете внимание на следните важни условия:

  • Производител – марката има отношение към качеството на продукцията, вложените ресурси, като труд, материали. Заложете на доказан търговец, който изработва мебели по поръчка, за да покрие всичките ви критерии;
  • Материал на изработка – най-често използваните материали в производството на ъглова спалня, са масивно дърво, ПДЧ, МДФ;
  • Размер – за да се впише ъгловото обзавеждане отлично в предвиденото пространство, е важно да вземете точните размери, с които разполагате и след това да търсите удобен за вас модел. Най-честите варианти са 160/200, 140/200;
  • Цветове – съобразете интериора на помещението с решението за цвят на ъгловата спалня. Можете да създадете контраст чрез избора си или да допълните отлично в подобен нюанс. Сред предпочитаните възможности са черно, бяло, слонова кост;
  • Дизайн – ще откриете както съвременни и модерни варианти, притежаващи лед подсветки, лъскава или матова повърхност, така и винтидж модели с препратка към ретро стила.

Защо Panda Design е най-добрият избор за вас?

Ние от Panda Design сме отлична възможност за вас, защото изработваме мебели по поръчка, които отговарят на вашите критерии и спецификите на дома, на които масовото производство трудно може да отговори с правдоподобно предложение.

При нас можете да заявите ъглова спалня с надстройка или без, изработена от различни материали, в разнообразен и неповторим облик, който да кореспондира с дизайна на вашето спално помещение.

Избирайки нас, вие залагате на качество, прецизност и изработка на достъпни цени. Разгледайте предложенията ни онлайн или ни посетете в град София, където се намира студиото ни.