Skip links

Какви са предимствата на плъзгащите врати за баня?

Всеки компонент, както големите, така и малките детайли, имат отношение към крайния положителен резултат. Поради тази причина, когато изграждате своят дом или правите ремонт, се замислете и за вратите предварително. Има множество варианти, сред които да направите своя избор. Сред най-предпочитаните са моделите, които изглеждат като параван – плъзгащите врати. 

Защо да изберете плъзгащи врати за вашата баня?

Ние от Panda Design, изработваме плъзгащи врати, както и останалите мебели за баня по поръчка, и имаме отлични наблюдения върху този компонент, защото той притежава значителни предимства:

  • Този тип врати придават модерна визия на помещението и могат да послужат за изграждането на помещение във всеки стил – както съвременен, така и ретро;
  • Тяхното устройство на придържане се дължи на устойчивите елементи и  крепежни елементи – държач и специален механизъм, които правят този тип мебели по поръчка устойчиви, издръжливи и надеждни;
  • Спестяват пространство и необходимост от съображение при направата, защото за отварянето им не се изисква пространство нито навътре към помещението, нито навън от него;
  • Не скърцат и предоставят добра шумоизолация;
  • Предлагат се в различни разновидности, които могат да дадат свобода на вашия избор. В зависимост от материала ще откриете ПВЦ, алуминиеви, стъклени. В зависимост от механизма има класически и тип параван, които се събират при отваряне и се опъват при затваряне. От гледна точка на дизайна могат да бъдат изчистени или да заложите на плъзгаща врата за баня с огледало. Ако все пак никое от предложенията, налични в магазините, не е по вкуса ви и имате друга визия, която искате да се осъществи – потърсете ни и ще ви изготвим плъзгаща врата за баня по поръчка.

Защо да изберете Panda Design за обзавеждането на вашата баня?

За да отговаря една мебел на всички ваши изисквания, тя трябва да бъде изработена по поръчка. Избирайки нас, Panda Design, вие си осигурявате прецизна работа от екип професионалисти, които ще насочат цялото си внимание и креативност в направата на желания от вас компонент или цялостно обзавеждане. 

В сайта ни сме качили реализирани проекти, в които можете да забележите едновременно съвременния прочит и дизайнерска мисъл, както и отношението към детайлите. Всички наши изработки са на достъпни цени, които са съобразени с вашите възможности. 

Ако искате физически да разгледате творенията ни, заповядайте в град София, където се намира нашето студио.