Skip links

Защо да поставите ъглов шкаф в банята си?

За удобството на хората в днешно време се предлага всякакво обзавеждане, което да направи функционално и най-малкото помещение. За да устроите помещенията си по подходящ начин трябва да прецените дали разполагате с достатъчно пространство за разположение на големи мебели или е по-подходящо да се насочите към по-малки на размери, но функционални решения. 

Ние от Panda Design изработваме мебели за баня по поръчка и имаме дългогодишен опит в областта, поради което си позволяваме да ви съветваме да обмислите възможността за избор на ъглов шкаф.

Предимства на ъгловите шкафове за баня

Изборът на обзавеждане е основен и помага за визуалните представи, които ще изгради вашето помещение в очите ви и тези на другите. Има някои трикове, с които да накарате и най-тясното помещение да изглежда просторно. Ъгловият шкаф е един от тях и разполага със следните предимства:

  • Той оползотворява пространство, което в противен случай няма да бъде използвано, а освобождава повече място и визуално кара помещението да изглежда по-голяма;
  • Предлага се в различни варианти – в зависимост от монтажа и разположението се открояват ъгловите долни шкафове за баня и горни ъглови шкафове за баня. Ако искате максимална функционалност можете да се насочите към модели с мивка, които съчетават умивалник и място за съхранение на вещи или такива с огледало, където да извършвате козметични и разкрасителни процедури;
  • Ще откриете предложения, изработени от различни материали, сред които да направите своя избор. Ние ви съветваме да се насочите към водоустойчиви такива, каквито са ПВЦ изработките;
  • Предлагат се в различни цветове и изглеждат стилно – изберете правилния и гледайте той да кореспондира с остатъка от банята, в това число стени, под и други мебелни модули. Ако все пак държите на уникалността и специфичните особености, изберете направата на ъглов шкаф за баня по поръчка.

Защо да се доверим на Panda Design за интериора на нашия дом

Ние от Panda Design имаме креативен поглед над нещата и предоставяме различни, неповторими мебели по поръчка, които да красят вашия дом и да направят интериора  му запомнящ се. Вземете най-правилното решение, представете си мечтаната визия за дома и ни я споделете, а ние ще я осъществим.

За направата на всеки компонент използваме само материали с високо качество, които предварително съгласуваме с вас, както правим и при определяне на дизайн, цена. Всичко зависи от вас, защото вие сте хората, чиито решения уважаваме и пресъздаваме в отличен краен продукт. 

Разгледайте изработките ни в сайта или ни посетете в студиото, намиращо се в град София, където да се докоснете до нашето виждане, приятелско отношение и креативно мислене.