Skip links

Какъв шкаф за мивка в кухнята да изберем?

Едно от най-важните места в кухнята е мивката. Това се дължи на най-честото ѝ използване. Ако разполагате с малко или средно кухненско помещение най-вероятно се чудите как да оползотворите мястото по най-добрия начин. Изборът на шкаф за това място по поръчка, който да поставите във вашата кухня, е сред най-добрите решения, които можете да вземете.  

Нашите специалисти от Panda Design селектират какви шкафове за мивка можете да поставите във вашето кухненско пространство, защо е подходящо да имате такива и каква е причината да изберете нас.

Какви видове шкафове за мивка можете да поставите в кухнята си?

В зависимост от разположението на вашата кухня и мястото, където умивалника ще се постави, се разграничават стандартни и ъглови конструкции. Те могат да бъдат както поставени в долната част, така и да бъдат горни. Имате възможност, ако пространството го позволява, да се насочите към поставяне както на долен шкаф, така и горен

Всички материали, които се използват за изработката на нашите мебели по поръчка притежават първокласно качество. Можете да изберете мебелите да бъдат в различни цветове, които да пасват на интериора или да го контрастират. Ние предлагаме възможност да избирате между:

  • ПДЧ – този материал представлява дървесина по формата на плоскости, които често се прилагат в изработката на мебели в днешно време поради ефективността и изгодната им цена;
  • Масивно дърво – това е най-устойчивият и здрав вариант, но поддържа по-високо ценово изражение;
  • МДФ – подходящ материал за изработка на компоненти, подложени на влага, поради свойствата му – устойчивост на влага и топлина.

Какви са предимствата от наличието на това обзавеждане по поръчка?

Изборът ви да поставите шкаф за мивка в кухнята е подкрепен с множество предимства, особено когато той е изработен по поръчка:

  • Ще оползотворите мястото, което така или иначе е заето от мивката;
  • Можете да използвате пространството за съхранение на посуда, препарати за почистване или други необходими пособия;
  • Можете да организирате отлично малко помещение по функционален начин;
  • Когато избирате шкаф за мивка по поръчка, той ще бъде съобразен с начина на разположение, размера и вашите лични предпочитания;
  • Изработките по поръчка предоставят възможност най-ефективно разположение и организиране на празното пространство.

Защо Panda Design е най-добрия избор за вас?

Зад гърба си ние имаме много успешно изпълнени проекти и доволни клиенти, които служат като асоциация за качеството на нашата работа. Кухненските мебелите по поръчка, които ще изготвим за вашата кухня, ще бъдат напълно съобразени с вашите предпочитания и ще се изработят с отношение към най-малкия детайл. Можете да разгледате нашия сайт или да посетите студиото ни, намиращо се в София, където да се запознаете с работата ни на професионално ниво и изгодните цени, с които работим. Оползотворете наличното ви помещение по най-добрия начин.