Skip links

Каква маса за кухнята да изберем?

Един от основните компоненти на кухнята е масата, която е символ на семейството. На нея се събирате да се храните с близките си и поради тази причина, за да осигурите максимален комфорт за тази задушевна и емоционална обстановка, трябва да изберете най-оптималната възможност. 

За целта ние от Panda Design ви предлагаме да се свържете с нас и опишете как изглежда в представите ви мечтаната маса за кухня, да определите критериите, на които държите и да оставите останалото на нас. В резултат на доверието, възложено към нас, вие ще се сдобиете с индивидуална изработка, която пресъздава представите ви в реалността по най-добрия начин на достъпни цени.

Какви видове маси за кухня можем да изработим за вас?

В зависимост от вашите предпочитания, ние можем да изработим всякакви модели по поръчка. Има няколко основни критерии, по които определяме заедно със своите клиенти какъв модел да бъде изработен, а именно:

  • Големина – в зависимост от размера на кухнята и вашата представа, можем да изработим малки, средни и големи варианти;
  • Форма – освен стандартната кръгла, можем да ви изработим правоъгълна, квадратна и елипсовидна маса. Ако имате нестандартно виждане бихме могли да се съобразим с него и да направим мебел в неправилна екстравагантна форма;
  • Покритие – в зависимост от желанията ви, горната част може да бъде стъклена или дървена;
  • Компактност – ако помещението ви не позволява постоянното присъствие на масата за кухня в цели размери, можете да заложите на сгъваем модел;
  • Единична мебел или комплект – можем да изработим индивидуален модул или комплект със столове;
  • Материал на изработка – при направата на нашите мебели ние използваме само висококачествени материали, каквито са МДФ, ПДЧ и масивно дърво;
  • Цвят – МДФ и ПДЧ дават възможност за голямо цветово разнообразие.

Защо да се доверите на Panda Design?

Ние, от Panda Design, разполагаме с екип от професионалисти, които имат дългогодишен опит в изработката на мебели по поръчка. Ние имаме съвременен поглед върху актуалните модели и модните тенденции в интериорния дизайн, а благодарение на материалите, които използваме за изработката им, правим препратка към миналото. По този начин вие получавате ненадминато качество, устойчивост на мебелите и дългосрочност, а едновременно с това допълвате интериора си по неповторим и персонален начин чрез дизайнерските ни превъплъщения.

След договарянето с нашите клиенти за точната поръчка, ние веднага се заемаме с нейното изпълнение без да губим време и се стремим да предоставим крайния продукт в най-кратки срокове.

Можете да посетите физическото ни студио, намиращо се в град София, където от първо лице да се уверите в качеството на нашите изработки и специалистите ни да ви помогнат в избора на маса за кухня по поръчка.