Skip links

Какви врати за кухня да изберем?

Вратата е съществена част от интериорния дизайн на кухнята, която често бива подценява. Този модул притежава множество функции и притежава значителни предимства, а разновидностите са много.

Ние от Panda Design ви съветваме да не подценяваме вратата по поръчка за вашата кухня и да направите оптимален избор. Ние ще ви осигурим възможност да се сдобиете с перфектния модел на достъпни цени, подходящ за интериора на помещението, който освен красив е устойчив и функционален.

Какви са предимствата от наличието на врата за кухнята?

Вратите за кухнята притежават множество предимства и поради тази причина нашите клиенти често ни се доверяват в направата на перфектно проектирани модели:

  • Не позволяват на силните миризми от хранителните продукти и препаратите за почистване да се разпространяват в другите стаи на дома ви;
  • Ако имате деца и не искате да се доближават без надзор до кухненското помещение, наличието на заключващи се дръжки за врата би ви помогнало значително за спокойствието;
  • Този компонент притежава значителна шумоизолация, която е необходима при работа с много шумни електроуреди – пасатори, миксери.

Какви видове интериорни врати можем да ви изработим?

Panda Design е фирма с дългогодишен опит, чийто екип се характеризира със завиден професионализъм. Ние можем да изработим всякакъв тип интериорни врати за кухня спрямо вашите предпочитания. В зависимост от следните критерии се разграничават възможностите за изработване на конкретни модели:

  • Материал на изработка – за направата на този компонент ние използваме дървени материали, сред които масивно дърво, ПДЧ, МДФ;
  • Начин на отваряне – предлагаме едностранно и двустранно отварящи се варианти. Интериорните врати, които са много предпочитани през последните години са плъзгащите;
  • Дизайн – цветовете, наличието на орнаменти или липсата на такива зависят изцяло от вашите предпочитания и гледна точка. Ние ще изпълним вашата заявка до най-малкия детайл.

Защо да се доверите на Panda Design за интериора на вашия дом?

Ние се отнасяме с уважение и персонално отношение към всеки един от нашите клиенти. Залагайки на нас като производител на кухненски мебели по поръчка, вие ще получите висококачествени изработки, в които са вложени цялото старание на членовете на екипа ни, множество часове работа с прецизност и красив краен продукт, който да се впише отлично в интериора на дома ви и да отговаря изцяло на поставените от вас критерии.

Ако сте резервирани към интернет пространството и искате да разгледате работата ни на живо, можете да посетите студиото ни, което се намира в град София на удобна локация. Направете най-добрият избор за вашия дом и не правете компромис с качеството на мебелите по поръчка.