Skip links

Необходими ли са ни колонни шкафове за кухня?

Има различни типове мебели, които са подходящи за кухня и ви помагат да оползотворите пространството, с което разполагате по най-добрия начин. Особено в кухненското помещение, в което всеки сантиметър е от значение, изборът на подходящи кухненски мебели по поръчка биха били функционален и красив начин да обзаведете дома си и да извършвате домакинските задачи в удобна среда.

Ние от Panda Design ви предлагаме възможност да създадете своя собствена концепция за начина, по който кухнята ви желаете да изглежда, а ние да я възпроизведем до най-малкия детайл. Всички мебели по поръчка са с първокласно качество и се предлагат на достъпни цени.

Какви са предимствата от притежаването на колонен шкаф в кухнята ви?

През последните години модните тенденции в интериорния дизайн сочат, че колонните шкафове са предпочитани като мебели в банята и кухнята. Това се дължи на  множеството предимства, които притежават:

  • Предлагат модерен начин да обзаведете кухнята си;
  • Те са практични, защото са по-големи на височина, отколкото на ширина и по този начин можете да съхранявате много вещи, малки електроуреди, посуда, без да се налага тази мебел да заема половината стая;
  • Могат да притежават толкова рафтове, колкото искате и дизайнът им да бъде както предпочитате. Колонните шкафове могат да бъдат изградени само от многобройни рафтове, чекмеджета или да бъдат съчетание от двете. За любителите на шкафовете, които се затварят с двойна или единична вратичка, може да се направи подходящ дизайн на колонния модел; 
  • Имате възможност сами да избирате материала, от който колонните шкафове по поръчка ще бъдат изработени. В зависимост от характеристиките, устойчивостта и ценовото изражение, разграничаваме МДФ, ПДЧ, масив;
  • Те са лесни за монтиране и поставяне като част от интериора;
  • Можете да разбирате различни механизми за отваряне;
  • При желание върху тях може да бъде поставено огледало, LED осветление;
  • ПДЧ и МДФ дървесните материали предлагат голямо цветово разнообразие. 

Защо Panda Design е най-добрият избор за вас?

Ако изберете Panda Design за изработката на вашите колонни шкафове по поръчка за кухнята или за всички мебели, вие ще направите оптимален избор. Ние съчетаваме множество качества, които се явяват ценни за производството – имаме индивидуално и уникално дизайнерско виждане, което ни позволява да направим за вас различни и запомнящи се изработки. 

Екипът ни се състои от професионалисти, които работят от дълги години в бранша, а перфекционизмът, с който се отнасят към работните задачи, осигурява вниманието и към най-дребните детайли.

Можете да разгледате нагледно нашата работа в сайта ни или да посетите физическото ни студио в град София.