Skip links

Защо да поставим разтегателен ъгъл за кухнята?

Ако разгледате интериора на модерните кухненски помещения в днешно време ще откриете една мебел, която често присъства. Това е разтегателният ъгъл. Интересът към него се засилва през последните години и се дължи значително на предимствата, които разтегателният кухненски ъгъл притежава. 

Ние от Panda Design осъзнаваме колко е важно за вас кухнята ви да изглежда съвършено, с подходящ подбор на мебели, уреди, цветове, дизайн и стил. Нашият колектив работи усърдно, за да направи най-добрите изработки за вас, нашите клиенти. Можете да се сдобиете с диван по поръчка на достъпни цени и да направите кухнята си още по-приветлива и удобна.

Какви са предимствата от разтегателният кухненски ъгъл?

Притежанието на разтегателен кухненски ъгъл по поръчка във вашия дом има значителни преимущества, основните сред които са:

  • Предоставят място, където да си почивате;
  • Разтегателният кухненски ъгъл е удобен вариант за членовете от семейството, които не се чувстват комфортно, прекарвайки дълго време на крак или на стол;
  • Създават модерна визия на вашето помещение;
  • Създават допълнителен уют в домашната ви обстановка;
  • Кухненските мебелите по поръчка от този тип могат да бъдат с различни размери, така че да паснат отлично – мини, средни и големи;
  • Могат да заменят необходимостта от много столове, които да пречат и заемат голямо пространство;
  • Нашите изработки издържат максимално натоварване, а самата им повърхност е лека за поддръжка;
  • Когато ви дойдат гости, можете да разтегнете дивана и те да пренощуват там, в случай че нямате стая за гости;
  • Могат да се изработят в различни цветови варианти, които да подхождат на интериора на кухнята ви. 

Защо да изберете Panda Design за обзавеждането на вашата кухня?

Ако държите кухнята ви да бъде уникална, а не като извадена от каталог и притежаваща дизайн, който всеки втори ваш познат има в дома си, е подходящо да се насочите към направа на модулните компоненти по поръчка.

Ние от Panda Design влагаме всичките си усилия и професионален опит да създаваме крайни продукти, които да удовлетворят желанията на нашите клиенти. За направата на всяка мебел по поръчка се използват материали, характеризиращи се като висококачествени. Дизайните целят да се припокрият изцяло с вашите предпочитания и идеи.

Можете да получите дома на мечтите си като се свържете с нас онлайн или ни посетите във физическото студио, намиращо се в София, където нагледно да наблюдавате изработките ни и тяхната индивидуалност.