Skip links

Къде е най-подходящо да поставим горни шкафове за кухня?

Кухнята е едно от най-натоварените помещения с уреди, приспособления за готвене, средства за съхранение на храни и напитки. Това създава предпоставка за безпорядък в по-малките и тесни кухненски помещения, което от своя страна може да попречи на домакинските задачи, възможността за поддържане на голям асортимент от уреди и принадлежности. Един от най-удачните варианти, за да оптимизирате наличното пространство, е да заложите на горни шкафове за кухня по поръчка

Ние от Panda Design предлагаме възможност за избор на горно разположени мебели, които да успеят да ви осигурят подредеността и красивия интериор, за който си мечтаете. Всичко това е възможно на достъпни цени.

Какви видове шкафове за кухня с такова разположение предлагаме?

Няма строго определени модели, които можем да ви демонстрираме, защото всеки един от проектите ни е индивидуален и ние следваме вашите персонални виждания, желания и усещания. Основно предлагаме възможност за изработка на фронтални и ъглови модели, които могат да се различават по материал на изработката, размери, дизайн, наличие на чекмеджета, рафтове или вратички и по цвят.

Какво е предимството от наличието на горни шкафове?

Все по-често срещана практика в интериорния дизайн дори на високо ниво, е създаването и монтирането на горни шкафове в кухнята. Това се дължи на множеството предимства, които тази идея осигурява, а именно:

  • Спестяване на ценно място. При по-малко помещение вие няма да имате възможност за поставяне на неограничен брой долни модели, което ще повлияе на възможността за съхранение на посуда, малки електроуреди и кухненски принадлежности;
  • Подобрява интериора – когато се създаде повече празно пространство стаята изглежда подредена и добре проектирана;
  • Създава се удобство – ако готварската ви печка и горния шкаф са в непосредствена близост, то вие можете да държите подправки и най-основните хранителни продукти, които използвате там. 

Защо да се доверим на Panda Design?

Да откриете производител на мебели по поръчка, който да съобрази всички ваши предпочитания, да се отнесе с внимание както към големите модули, така и към детайлите и да ви произведе краен продукт, който да притежава здравина, устойчивост, красив дизайн и дългосрочност, е трудна задача.

Ние от Panda Design имаме дългогодишен опит, успешни проекти зад гърба си и множество доволни клиенти, които са повярвали в нас и ние оправдали доверието им. 

Осигурете най-доброто за дома и вашата кухня като изберете горни шкафове, които да ви помогнат значително в реорганизацията и оптимизацията на помещението. Направете кухнята си едно приветливо, подредено и красиво място, в което да творите кулинарни шедьоври и да се чувствате комфортно. Можете да ни посетите и на място в студиото на Panda Design, намиращо се в София.