Skip links

Защо да поставим ъглови шкафове за кухня?

Когато разполагате с голямо кухненско помещение имате възможност да организирате подредбата на мебелите и уредите както прецените, независимо дали това заема повече от необходимото пространство или не. Когато обаче квадратурата на домакинството ви не позволява разхищение на място, е най-оптимално да съобразите организацията по функционален начин. Едно от най-добрите решения за целта е поставянето на ъглов шкаф по поръчка. 

Ние от Panda Design даваме възможност да аранжирате кухнята си по начина, по който ви харесва. За целта предоставяме пълна свобода на избора, можем да ви помогнем да създадете ясна представа за желаната от вас поръчка и да я превъплътим в реалност на достъпни цени.

Какви са предимствата от избор на ъглов шкаф за кухня?

Най-основните предимства, които могат да бъдат откроени от избора на мебели по поръчка от този тип, са:

  • Оползотворяването на пространството;
  • Създаване на подредено, прилежно и луксозно помещение;
  • Уникалността, която мебелите по поръчка притежават, ще направят кухнята ви неповторима;
  • Можете да съхранявате в тях вещите си на сигурно място, като посуда, препарати, хранителни продукти.

Какви видове ъглови шкафове можете да изберете за вашата кухня?

Видовете ъглови шкафове, които предлагаме не са строго определени като модели, защото се правят по поръчка. Те се различават по следните критерии:

  • Разположение – в зависимост от мястото, където ще бъдат поставени, тези изработки биват долни, горни или ъглови шкафове за мивка. Изборът зависи от разположението на кухнята ви и визията, която се стараете да постигнете;
  • Материал на изработка – при направата на кухненските мебели по поръчка ние използваме различни дървени материали, чийто избор зависи от вас. Това са МДФ, ПДЧ и масивно дърво;
  • Размер – можем да изработваме всякакви размери, в зависимост от големината на стаята, ъгловото разположение, броят на желаните чекмеджета, рафтове или вратички на шкафовете;
  • Цвят – в зависимост от материала и вашите предпочитания, изработките могат да бъдат светли, тъмни. Цветовете и десените при ПДЧ и МДФ моделите предлагат най-богат избор. 

Защо да изберете Panda Design за обзавеждането на вашата кухня?

Ние сме професионалисти с дългогодишен опит в изработката на мебели по поръчка, които сме се доказали с качеството на услугите, отношението към клиентите и припокриването между очакванията и реалността. 

За направата на мебелите, ние използваме само висококачествени дървени материали, които да гарантират дългия експлоатационен живот и качеството им.

Ако искате да разгледате предложенията ни на живо, можете да ни посетите в град София, където се намира физическото ни студио и да станете свидетели на усърдната ни работа и професионални умения, съчетани в готов краен продукт.