Skip links

Практични ли са долните шкафове за кухня?

Правилното оползотворяване на наличното пространство е в основата на една функционална, прилежна и красива кухня. Когато разполагате с по-малка квадратура, а с необходимостта от много пособия и налични вещи не може да се направи компромис, то е правилно да помислите за най-оптималния начин на съчетаване. 

Мебелите за кухненското помещение са подценявани, но много ефективни средства за внасяне на ред и просторност в помещението. Шкафовете по поръчка, които ние от Panda Design можем да ви изработим на напълно достъпни цени, могат да ви помогнат в подредбата на кухнята. 

Какви видове предлагаме и как се разграничават?

Нашият екип следва вашите желания за цвят, материал на изработка, размер и вид на долните мебели, които предлагаме. Основните критерии, които влияят на избора и определят различните видове, са:

  • Разположение – имаме долен шкаф с мивка, ъглов вариант, долен шкаф с плот. В зависимост от разположението на кухнята и обзавеждането в нея, можете да заложите на най-оптималния за вашето помещение вариант;
  • Дизайн и разпределение – можете да изберете долен шкаф с чекмеджета или такъв, който се отваря с вратички. Изборът на брой рафтове и чекмеджета, както и едностранно или двустранно отваряне, зависи изцяло от вас. Удобен вариант е и разполагането на рафтове, в които да съхранявате посуда;
  • Материал за изработка – в зависимост от материала на изработка се различават ПДЧ, МДФ, масивно дърво;
  • Размер – ние ви предоставяме мебели по поръчка, което означава, че ще изпълним вашите желания за размер до точния сантиметър.

От какъв материал могат да се изработят?

В услугата кухненски мебели по поръчка се включа и избора на материал, което до голяма степен определя качеството и дълготрайността на конструкцията във времето. Можете да изберете вашите мебели за кухня да бъдат изработени от масив, МДФ, ПДЧ. 

Защо да се доверите на Panda Design за интериора на вашия дом?

Домът е най-важното място за един човек и правилната му подредба има значение за качеството на извършваните задачи в домакинството, степента на удобство и функционалното разположение. 

Ние от Panda Design ви предлагаме да разгледате нашите извършени проекти и да се запознаете с естеството на работата ни. Ако искате да разгледате изработките ни на живо, имате възможност да го направите, като посетите нашето студио в град София, намиращо се на удобна локация.

Можем да изпълним вашата мечтана визия за кухненските мебели и дори да я усъвършенстваме чрез изработките си. Изберете долен шкаф за кухня от нас и получете ненадминато качество, първокласна изработка и уникален интериор.